Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

15-02-2017 13:14 Kategori: Spor

Akhisar Belediyespor’da Fatih’in ardından şimdi de Custodio

Akhisar Belediyespor’da Fatih’in ardından şimdi de Custodio
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da kaleci Fatih Öztürk’ün sakatlığı can sıkarken ortasaha oyuncusu Custodio’dan da kötü haber geldi."

Haber Akhisar

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da kaleci Fatih Öztürk’ün sakatlığı can sıkarken ortasaha oyuncusu Custodio’dan da kötü haber geldi.

Çaykur Rizespor maçı öncesi son idmanda sol yüzük parmağı kırılan ve alçıya alınan kaleci Fatih Öztürk’ten gelen 1 buçuk ay sahalardan uzak kalacak haberi ardından Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve yapılan son sağlık kontrolünde iç yan bağlarında ödem oluşan Custodio’nun ise yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Öte yandan takımla çalışmalara hızla başlayan Daniel Larsson’un ise durumunun iyi olduğu Beşiktaş maçı kadrosuna dahil olabileceği bildirildi.

Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayan Yeşil-Siyahlılar bugün saat 17.00’de Yılmaz Atabarut Tesislerinde hazırlıklarını sürdürecek. Öte yandan Teknik Direktör Tolunay Kafkas sakatlığı ardından Beşiktaş kadrosunda yer alamayacak olan Custodio’nun yerine Kafu Adu ile genç oyuncu Hasan Ali Adıgüzel’e hazır olun emri verdi.

(BG)



Bu haber 1192 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ