Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

30-03-2017 12:53 Kategori: Spor

Akhisar Belediyespor’da Başakşehir maçı hazırlıkları

Akhisar Belediyespor’da Başakşehir maçı hazırlıkları
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Akhisar Belediyespor’da Aranavut Milli takımından dönen Sokol Cikalleshi’nin de bugün takıma katılması bekleniyor."

Haber Akhisar

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Akhisar Belediyespor’da Aranavut Milli takımından dönen Sokol Cikalleshi’nin de bugün takıma katılması bekleniyor.

Kişisel anlamda da futbolcularda eksiklik olduğunu dile getiren Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Okan Buruk, Başakşehir maçında maça defansif bir futbol sergileyerek başlaması ve ardından özellikle kanatlarda hızlı çıkarak hücumda etkili olması bekleniyor. Zorlu bir fikstürün kendilerini beklediğini ifade eden Buruk, sakin olunması gerektiğini ve panik yapılmaması gerektiğini kaydetti. Akhisar Belediyespor yarın yapacağı son idman ardından Manisa’ya geçecek ve burada otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Akhisar Belediyespor’da Başakşehir maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Aykut Çeviker, Ömer Bayram, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu ve Onur sarı kart sınırında bulan oyuncular arasında yer alıyor.

MUHTEMEL 11

Akhisar Belediyespor ile ilk maçına çıkacak olan Teknik Direktör Okan Buruk’un Başakşehir karşısına Borak Körk, Ömer Bayram, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Miguel Lopes, Abdoul Sissoko, Custodio, Özer Hurmacı, Soner Aydoğdu, Olcan Adın ve Ricardo Vaz Te muhtemel 11’i ile çıkması bekleniyor.



Bu haber 848 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ