Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

03-02-2017 13:03 Kategori: Spor

Akhisar Belediyespor, Pertevniyal’ı konuk edecek

Akhisar Belediyespor, Pertevniyal’ı konuk edecek
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor Basketbol takımı 22.haftada İstanbul ekiplerinden Pertevniyal’ı konuk edecek."

Haber Akhisar

Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor Basketbol takımı 22.haftada İstanbul ekiplerinden Pertevniyal’ı konuk edecek.

Yeşil-siyahlı-devler bugün Akhisar Belediye spor salonunda saat 15.00’de yapacağı son hazırlık ile çalışmalarını tamamlayacak. Akhisarlı devler de eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Akhisar Belediye Spor Salonunda yarın (Cumartesi) saat 18.00’de yapılacak müsabakayı Günay Yaylı, Nezihi Soydan, Ayhan Baykara ve Yaşam İssi yönetirken Günay Yaylı ise teknik gözlemci olarak görev yapacağı bildirildi. Maç başına 80 sayı ortalaması bulunan ev sahibi ekip yeşil-siyahlılar 29 puan ile 11 sırada bulunurken maç başına 70 sayı ortalaması bulunan konuk ekip Pertevniyal ise 28 puan ile Akhisar Belediyespor’un altında yer alıyor.

Geçen hafta deplasmanda Yalova Group Basket takımına yenilen Akhisar Belediyespor’da Leemire Goldwire 380 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken geçen hafta evinde lider Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a farklı yenilen Pertevniyal takımının ise en skorer oyuncusu 255 sayı ile Nedim Yücel ve Sertay Gürsu bulunuyor.

Akhisar Belediyespor Basketbol takımı Antrenörü Serhat Yapıcı’nın karşılaşmaya Cenk, Goldwire, Sercan, Reha, Tyler Smith beşlisi ile çıkması bekleniyor. Sezonun ilk devresi İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonunda müsabakada Akhisar Belediyespor rakibini 14 sayı farkla mağlup etmişti.

Akhisar Belediyespor ligin 23.haftasında 12 Şubat Pazar günü saat 16.00’de Bursa Atatürk Spor Salonunda Bursaspor Durmazlar Basketbol takımına konuk olurken, İstanbul temsilcisi Pertevniyal  ise evinde Mamak Belediye Akhisar DSİ takımını konuk edecek.

(BG)



Bu haber 1219 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ