Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

23-03-2017 11:27 Kategori: Spor

Akhisar Belediyespor, Okan Buruk'u takımın başına getirdi

Akhisar Belediyespor, Okan Buruk'u takımın başına getirdi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, görevinden istifa eden Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın yerine TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe ile yollarını ayıran 43 yaşındaki Okan Buruk ile 1 buçuk yıllığına anlaştığı bildirildi. Anlaşma sağlandığını dün gece ajanslar geçerken Akhisarspor yönetimi halen resmi bir açıklama yapmadı."

Haber Akhisar

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, görevinden istifa eden Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın yerine TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe ile yollarını ayıran 43 yaşındaki Okan Buruk ile 1 buçuk yıllığına anlaştığı bildirildi. Anlaşma sağlandığını dün gece ajanslar geçerken Akhisarspor yönetimi halen resmi bir açıklama yapmadı.

Bugün akşam saatlerinde Akhisar’a gelmesi beklenen Okan Buruk ile Akhisar Belediyespor yönetimi Yılmaz Atabarut Tesislerinde imza töreni düzenleyecek.

2016-2017 Turgay Şeren Sezonuna Teknik Direktör Cihat Arslan ile başlayan ancak 2.hafta sonunda yollarını ayırarak Tolunay Kafkas ile anlaşan Akhisar Belediyespor ligin 24.haftasında deplasmanda alınan Adanaspor mağlubiyeti ardından yollarını ayırmıştı. Yeşil-siyahlılar sezonun üçüncü teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getirdiği bildirildi.

Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, İnter, Beşiktaş, ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor 'da aktif futbol hayatını tamamlayan Okan Buruk Teknik Direktörlük kariyerine ise A Milli Takımın Guus Hiddink döneminde İdari Koordinatörlük yürütürken Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük döneminde ise yardımcı antrenörlük görevini yürüttü. Buruk daha sonra sırasıyla Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor ve son olarak şampiyonluğu kovalayan TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe oldu. Buruk, TFF 1.Lig'de bu sezon çıktığı 25 maçta 11 galibiyet 7 beraberlik ve 7 mağlubiyetle tamamladı.

(BG)



Bu haber 1435 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ