Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

10-04-2017 11:47 Kategori: Spor

Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe deplasmanından eli boş dönüyor

Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe deplasmanından eli boş dönüyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanında 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk devresinin bitimine 1 dakika kala Miguel Lopes'in kendi kalesine gönderdiği top ağlarla buluşunca Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile geçildi."

Haber Akhisar

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanında 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk devresinin bitimine 1 dakika kala Miguel Lopes'in kendi kalesine gönderdiği top ağlarla buluşunca Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci devreye Cikillashi değişikliği ile başlayan Akhisar Belediyespor'da değişim rüzgarı çabuk esti ve 50.dakikada kazandığı penaltıyı Ricardo Vaz Te'nin gole çevirmesi ile beraberliği yakaladı. Ev sahibi ekip Fenerbahçe bu kez 60.dakikada Robin Van Persie şutunda topu önünde bulan Josef de Souza kaleci Milan Lukac ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi. golün ardından rakip kaleye baskı uygulayan Akhisar Belediyespor sonuç alamayınca 90. dakikada orta sahaya yakın çevrede topu önüne alan Jeremain Lens topu ceza sahasına kadar sürdü ve kaleci Milan Lukac'ın yanından topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi.

(BG)



Bu haber 790 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ