Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

22-04-2019 15:24 Kategori: Güncel

Akhisar Belediyesi’nin 23 Nisan Programı belli oldu

Akhisar Belediyesi’nin 23 Nisan Programı belli oldu
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediyesi’nin düzenleyeceği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı belli oldu."

Haber Akhisar

Akhisar Belediyesi’nin düzenleyeceği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı belli oldu.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Akhisar’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle birlikte Gölet Doğal Yaşam Parkı’nda kutlanacak. Saat 13.00’da başlayacak etkinlikler için saat 12.00’dan itibaren Akhisar Belediyesi önünden Gölet mevkiine gidecek ücretsiz servis araçları hizmet verecek.

Akhisar Belediyesi bünyesinde kurulacak stantlarda çeşitli şekerler, Atatürk baskılı balonlar ve Akhisar Belediyesi logosunun basılı olduğu uçurtmalar çocuklara dağıtılacak.  İlk olarak Akhisar Belediyesi Halk Oyunları ekibi hazırladıkları oyunu sergileyecek. Etkinlikte çeşitli gösterileriyle sahne alacak okullar ise şu şekilde: Misak-ı Milli Ana Sınıfı, Akhisar Koleji, Nadide Fazıl Aysu Okulu, Yavuz Selim Ortaokulu, Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

Saat 13.00’de başlayarak akşam saatlerine kadar devam edecek, macera parkuru, tişört tasarım atölyesi, yüz boyama ve sosis balon, Bungee Run adlı zıplama parkuru, çeşitli oyunlar ve yarışmalar ile çocukların eğlenceli vakit geçirmesi sağlanacak. Akhisar Lokantacılar Köfteciler ve Tatlıcılar Odası ile işbirliğinde dondurma dağıtımı, Akhisar Belediyesi tarafından da içecek ikramı yapılacak. 

Akhisar Belediyesi’nin 23 Nisan Programı belli oldu
Akhisar Belediyesi’nin 23 Nisan Programı belli oldu



Bu haber 886 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ