Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

06-01-2021 16:27 Kategori: Siyaset

Ak Parti Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Mert Şenay’a Emanet

Ak Parti Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Mert Şenay’a Emanet
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"6. olağan gençlik kolları kongrelerinin pandemi nedeni ile iptal edilmesi sebebi ile Ak Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları tarafından Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Mert Şenay Atandı."

Haber Akhisar

6. olağan gençlik kolları kongrelerinin pandemi nedeni ile iptal edilmesi sebebi ile Ak Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları tarafından Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Mert Şenay Atandı.

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Füzün “Davaya olan adanmışlığın en güzel örneğini gösteren fedakar, cefakar gençlerimizin İlçe Başkanının atamasını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerimize sahip çıkmalı onlara imkan vermeliyiz. Makamlar mevkiler gelip geçici bu makamların gelecekteki sahiplerine destek olmalıyız. Onlara verdiğimiz destek geleceğe attığımız en önemli imzamızdır. Bu bilinçle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Plan ve programlarımızda gençlerimizi ön planda tutuyoruz” dedi. Yeni oluşacak olan yönetim kuruluna ve Gençlik Kolları Başkanımız Mert Şenay kardeşimize şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu. Evli ve 1 çocuk babası olan Mert Şenay Akhisar’da kendi iş yerinde esnaflık yapmaktadır.



Bu haber 8205 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ