Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

09-12-2018 00:57 Kategori: Siyaset

Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Belli Oldu Mu ?

Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Belli Oldu Mu ?
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Türkiye’de takvimler 31 Mart 2019 Pazar gününü gösterdiğinde seçmen yerel seçimler için sandık başına gidecek. Siyasi partiler yerel seçimlerde gösterecekleri adayları belirlemek için çalışmalara devam ediyor."

Haber Merkezi

Türkiye’de takvimler 31 Mart 2019 Pazar gününü gösterdiğinde seçmen yerel seçimler için sandık başına gidecek. Siyasi partiler yerel seçimlerde gösterecekleri adayları belirlemek için çalışmalara devam ediyor.

CHP Genel Merkezinin 2 Aralık'ta açıkladığı ve Akhisar'ında içinde bulunduğu eğilim yoklamasında üyeler sandık başına giderek Akhisar Belediye Başkan Adayı’nı belirledi. Yapılan seçimde oyların yaklaşık yüzde 66’sını alan Besim Dutlulu, CHP’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı oldu. 

Öte yandan Ak Parti’den henüz resmi bir açıklama yapılmaz iken son günlerde sosyal medyadaki haberlere göre AK Parti Akhisar Belediye başkan adayının Ali Velestin olarak öne çıktığı belirtiliyor. Bilindiği gibi Ali Velestin bir dönem Süleymanlı Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı. Büyükşehir yasasından sonrada Akhisar Belediyesinde Başkan Yardımcısı olarak çalıştı.



Bu haber 1697 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ