Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-03-2017 17:09 Kategori: Güncel

8 bin TL sahte banknot ele geçirildi

8 bin TL sahte banknot ele geçirildi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar’dan çaldıkları araç ile Kırkağaç’ın Bakır mahallesinde yakalanan 4 şüpheliden 2’si gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin çalışma ve araştırmaları sonucunda yakalanan şahısların üstünden 40 adet 200 TL’lik sahte paralar ele geçirildi."

Haber Akhisar

Akhisar’dan çaldıkları araç ile Kırkağaç’ın Bakır mahallesinde yakalanan 4 şüpheliden 2’si gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin çalışma ve araştırmaları sonucunda yakalanan şahısların üstünden 40 adet 200 TL’lik sahte paralar ele geçirildi.

Manisa İl Jandarma Komutanlığından yapılan basın açıklamasında; “Manisa ili Kırkağaç İlçesi Bakır Mahallesinde 19.02.2017 günü saat:03.45 sıralarında, elinde daha sonradan çalıntı olduğu tespit edilen televizyon bulunan İ.G. isimli şahıs Jandarma devriyesinin dur ihtarına uymamış, kaçmaya çalışırken Jandarma devriyesi tarafından yakalanmıştır.

Şahıs ifadesinde N.K. isimli bayan ve A.K., E.Y. isimli şahıslar ile Akhisar ilçesinden çaldıkları araç ile Kırkağaç ilçesine geldiklerini beyan etmiştir.  Yapılan istihbari çalışma ve araştırmalar sonucunda N.K., A.K. ve E.Y. isimli şahıslar Jandarma devriyelerince yakalanmıştır. Şüpheli şahısların yapılan üst aramasında 40 adet 200 TL’lik aynı seri numaralı sahte banknot, 1 adet bıçak, 1 çift eldiven ve 1 adet el feneri ele geçirilmiştir. Şüpheli A.K. ve İ.G. gözaltına alınmış,  N.K. ve E.Y sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

İlimiz genelinde emniyet ve asayişin korunması ve halkımızın huzur ve güveninin artırılması, suçluların yakalanarak adli makamlara teslim edilmesi çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.



Bu haber 1048 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ