Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

02-06-2017 13:49 Kategori: Güncel

Yeğenoba’da Sondaj Çalışmaları Başladı

Yeğenoba’da Sondaj Çalışmaları Başladı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Yeğenoba Mahallesi’nde yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını çözmek için sondaj çalışmalarını başlattı."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Yeğenoba Mahallesi’nde yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını çözmek için sondaj çalışmalarını başlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki vatandaşların içme suyu konusunda sorun yaşamamaları adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, il genelindeki mahallere yeni su kaynakları temin ederek yetersiz su sıkıntısının önüne geçiyor. MASKİ ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Yeğenoba Mahallesi’nde de yaz mevsiminde suların yetersiz gelmesi üzerine sondaj çalışması başlattı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen sondaj işinde kuyu delgi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sondaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından suyun analizi için numune alımı gerçekleştirilecek.

“Başkanımız sağolsun”

Yeğenoba Mahalle Muhtarı Mehmet Özdemir, “Mahallemizdeki mevcut sondajı, bağlılarımız olan Uzunalan ve Bekirler Mahalleleri ile Davutlar mevkiiyle birlikte ortak kullanıyoruz. Yaz aylarında nüfusumuz ve kullanımımız arttığı için mevcut su hepimize yetmiyor. Özellikle bağlı mahallelerimiz çok zor durumda kalıyorlar. Şuan yeni sondajımız açılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sağolsun.  MASKİ’den yana da hiçbir sıkıntımız yok. Bir sorunumuz olduğunda, aradığımızda hemen gelip ilgileniyorlar. Hizmetler için emeği olanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeğenoba’da Sondaj Çalışmaları Başladı
Yeğenoba’da Sondaj Çalışmaları Başladı



Bu haber 1510 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ