Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

22-04-2019 15:17 Kategori: Güncel

Ulucami’ye Yeni Kanalizasyon Hattı

Ulucami’ye Yeni Kanalizasyon Hattı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Ulucami Mahallesi 383 Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek, yeni yerleşim bölgesinin altyapı ihtiyacını giderdi. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Ulucami Mahallesi 383 Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek, yeni yerleşim bölgesinin altyapı ihtiyacını giderdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kentin gün geçtikçe artan altyapı ihtiyacına yönelik çözümler geliştirmeye devam ediyor. Akhisar ilçesinde de MASKİ ekipleri, Ulucami Mahallesi 383 Sokak’ta kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirdi. Yerleşime yeni açılan sokakta daha önce hat bulunmaması nedeniyle yaşanabilecek sorunlar engellenerek, bölgede ikamet edecek vatandaşa gerekli atıksu altyapısı temin edildi.

“Dilekçemin karşılığını 24 saat geçmeden aldım”

Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak, “Mahallemizde yeni muhtar seçilmeme rağmen ilk dilekçemin karşılığını 24 saat içinde MASKİ’den aldım. Yeni yerleşim alanımızın altyapı ihtiyacı için müracaat ettiğimde ertesi gün çalışmalara başlayan MASKİ ekipleri beni yeni muhtar olarak çok memnun etti. İnşallah her zaman böyle güzel hizmetlerle yeni dönemimize devam ederiz. Bizlere bu hizmetleri kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Şehnaz Başaran’a çok teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz” dedi.

Ulucami’ye Yeni Kanalizasyon Hattı
Ulucami’ye Yeni Kanalizasyon Hattı
Ulucami’ye Yeni Kanalizasyon Hattı
Ulucami’ye Yeni Kanalizasyon Hattı



Bu haber 820 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ