Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Güncel

Turgutlu Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya Tepkili

Turgutlu Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya Tepkili
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Akhisarspor - Turgutlu Maçında yaşananlardan Salih Hızlı ve Yönetimini Sorumlu tutan Turgutlu üzgün.
Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan’ın 90 dakika boyunca hakarete uğraması Turgutlu’da büyük üzüntü ile karşılandı.

            Yaşanan olaylara Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Belediyesporlu yöneticilerin seyirci kalması Turgutluspor cephesinde üzüntüyü bir kat daha arttırdı…

 

---Serhat Orhan “ Bana Yapılan Hakaretlerin Takdirini Akhisar Belediye Başkanı ve Yöneticilere Bırakıyorum”---

            Turgutlu Belediye ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan : “Öncelikle Akhisar Belediyespğor’u güzel oyunundan ve hak ettiği 3 puanı almalarından dolayı tebrik ediyorum. Akhisar’da Stada girmem ile birlikte şahsıma yapılan hakaretler ve küfürlerin takdirini ise Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Belediyespor yöneticilerine bırakıyorum. Şahsıma yapılan bu hakaretlerin sebebini anlamış değilim. Ancak ne olursa olsun Turgutlu – Akhisar dostluğundan yanayım. Biz Turgutlu’da böyle bir maç olduğunda rakip takımımızın yöneticilerini en iyi şekilde ağırlayıp, hakarete uğramadan ilçemizden dostça uğurluyoruz. Bunun karşısında pazar günü Akhisar’da yaşananlar son derece üzüntü verici. Geçtiğimiz sezon Turgutlu’da oynadığımız Akhisar Belediyespor müsabakasında Akhisarlı yöneticilere taraftarımızın en ufak bir hakareti olmamasına rağmen maçta yaşanan ufak gerginlikler nedeni ile Turgutluspor taraftarına tepki gösterdim. Tüm bunlara rağmen Akhisar’da yaşanan olaylara bir anlam vermek çok güç.  

            İki komşu ilçe arasındaki maçta her şeye rağmen dostluğun kazanması gerekirdi olmadı. Ben özellikle Atilla Özcan’ı tebrik ediyorum takımını derbiye çok iyi hazırlamış, haklı bir galibiyet aldılar. Akhişsar Belediyespor umarım Play Off’a çıkar ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil eder.

            Ben futbolcularımızı Akhisar karşısında tanıyamadım. Çok iyi bir primi kaçırdılar. Oyuncularımız biran önce kendilerine çeki düzen vermeli oyuncularımıza tüm alacaklarını zamanında veriyoruz biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz şeklinde konuştu.

Turgutlu Yankı Gazetesi



Bu haber 2373 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ