Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

17-05-2018 09:30 Kategori: Güncel

Şehitler’in Dönüşümü Sürüyor

Şehitler’in Dönüşümü Sürüyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar’ın Şehitler Mahallesi’ne 6 bin 700 metre altyapı kazandırmasının ardından başladığı 250 kişilik foseptik inşaatını da noktalayarak mahalleye sağlıklı bir atıksu sistemi temin etti. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar’ın Şehitler Mahallesi’ne 6 bin 700 metre altyapı kazandırmasının ardından başladığı 250 kişilik foseptik inşaatını da noktalayarak mahalleye sağlıklı bir atıksu sistemi temin etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha temiz ve sağlıklı çevre için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Şehitler Mahallesi’nde 154 Mahalle Projesi kapsamında 6 bin 700 metrelik altyapı çalışmasını tamamlanmasının ardından 250 kişilik foseptik imalatını da gerçekleştirdi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından tamamlanan altyapı çalışması sonrasında 20 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışmaları da kısa süre içerisinde başlayacak.

“Cengiz Başkanımızla gurur duyuyoruz”

Şehitler Mahalle Muhtarı Mustafa Başyiğit, “MASKİ’nin çalışmalarından her daim memnun kalıyoruz. Mahallemizde başlatılan altyapı çalışmaları pürüzsüz bir şekilde tamamlandı. Foseptik imalatı da bitti. Şimdi sıra üstyapı çalışmalarına geldi. MASKİ yetkilileri eminim ki bu hizmeti de bir an önce bitirecekler. İşte o zaman mahallemiz tamamen yenilenecek. Cengiz Başkanımızla gurur duyuyoruz. Allah  O’nu başımızdan eksik etmesin. Başkanımız gönül hizmeti için var olduğunu hepimize kanıtladı. Ne desek az. Büyükşehirimize MASKİ’de katılınca daha da güzel işler oluyor ve olacağına inanıyoruz.  Allah daim etsin. Başarılı hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.

Şehitler’in Dönüşümü Sürüyor
Şehitler’in Dönüşümü Sürüyor
Şehitler’in Dönüşümü Sürüyor
Şehitler’in Dönüşümü Sürüyor
Şehitler’in Dönüşümü Sürüyor



Bu haber 975 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ