Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

11-02-2021 15:39 Kategori: Güncel

Müftü Türkmenoğlu’ndan Üçaylar Mesajı

Müftü Türkmenoğlu’ndan Üçaylar Mesajı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU, büyük bir heyecanla beklenen Üç aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayarak gün ve gecelerin ibadet, dua, Kur’an tilaveti ve iyiliklerle yaşanması gerektiğini belirtti."

Haber Akhisar

Akhisar Müftüsü Mahmut  Sami TÜRKMENOĞLU, büyük bir heyecanla beklenen Üç aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayarak  gün ve gecelerin ibadet, dua, Kur’an tilaveti ve iyiliklerle yaşanması gerektiğini belirtti.

Akhisar Müftüsü TÜRKMENOĞLU, İslam aleminin 13 Şubat 2021 Cumartesi  günü, rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç aylara bir kez daha kavuşacak olmasının huzur ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Adeta kandiller geçidi olan, içerisinde pek çok manevi günü  barındıran mübarek üç ayların hayatımızı gözden geçirmeye vesile olması gerektiğini ifade eden Müftü Türkmenoğlu, şunları kaydetti: “ Cenâb-ı Hakkın, kullarına lütuf ve ihsanını bolca ikram ettiği özel vakitler vardır. Receb, Şaban ve Ramazan ayları, işte böyle birbiri ardına açılan bereket kapılarıdır. Bu müstesna zamanlar, maddî ve manevî kurtuluşumuza, ebedî huzur ve mutluluğumuza vesiledir. Bu mübarek zaman dilimi küresel anlamda yaşadığımız pandemiden dolayı, bu zor zamanlardan kurtulabilmek adına dua etmemiz için bizlere büyük bir fırsattır. Rabbimiz Recep ve Şaban’ı hakkımızda mübarek eylesin, sağlık ve afiyetle Ramazan ayına ulaşabilmeyi nasip etsin. Bu vesileyle tüm Akhisarlı kardeşlerimizin üç aylarını ve haftaya idrak edeceğimiz Regaip kandilini şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.



Bu haber 2837 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ