Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

08-11-2019 08:17 Kategori: Güncel

Mevlid-i Nebi Haftası İşaret Dili İle Anıldı

Mevlid-i Nebi Haftası İşaret Dili İle Anıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Peygamberimizin doğduğu hafta münasebetiyle, Akhisar Halk Eğitimi Merkezi İşaret Dili Usta Öğreticisi Canan ERHÜN ve kursiyerleri tarafından hazırlanan videoda işaret dili ile Peygamber Efendimiz, Onun Hadisleri ile anıldı."

Haber Akhisar

Peygamberimizin doğduğu hafta münasebetiyle, Akhisar Halk Eğitimi Merkezi İşaret Dili Usta Öğreticisi Canan ERHÜN ve kursiyerleri tarafından hazırlanan videoda işaret dili ile Peygamber Efendimiz, Onun Hadisleri ile anıldı.

Kurum Müdürü Süleyman ERDEM; “Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa ( s.a.v.) in doğum gününü onun kutlu sözlerini işaret dili ile halkımıza farkındalık oluşturarak aktarmak istedik. İşaret dili hocamız Canan ERHÜN hocama ve kursiyerlerine böyle güzel bir video hazırladıkları için kendilerine teşekkür ederim. Peygamber efendimizin doğum günü, bütün Müslümanların bayramıdır. İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur. Peygamberimizin doğum günü sebebi ile Tüm halkımızın Mevlid kandilini tebrik eder, Memleketimiz ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini dilerim” dedi.



Bu haber 1751 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ