Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

26-01-2022 14:57 Kategori: Güncel

MASKİ’den Arabacıbozköy’ün İçme Suyu Sıkıntısını Çözen Çalışma

MASKİ’den Arabacıbozköy’ün İçme Suyu Sıkıntısını Çözen Çalışma
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Arabacıbozköy Mahallesinde 1 kilometrelik içme suyu terfi hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Arabacıbozköy Mahallesinde 1 kilometrelik içme suyu terfi hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Özcan Demirer de, “Cengiz Başkanımız su konusuna çok hassas yaklaşıyor ve sorunları birer birer çözüyor. Biz vatandaş olarak Başkanımızın yaptığı hizmetleri görüyoruz. Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar’ın Arabacıbozköy Mahallesinde 1 kilometre içme suyu terfi hattı döşendi. Biriktirme deposu ile içme suyu deposunun arasında döşenen hat ile eski hatta yaşanan sorunlar giderildi.

“Cengiz Başkanımız su konusuna çok hassas yaklaşıyor ve sorunları birer birer çözüyor”

Mahalle Muhtarı Özcan Demirer, “Çok memnunuz. Eski hat 40-45 yıllıktı ve artık son zamanlarda sürekli arızalar yaşanıyordu. Sağ olsun MASKİ sorunumuzla ilgilendi. Cengiz Başkanımız su konusuna çok hassas yaklaşıyor ve sorunları birer birer çözüyor. Biz vatandaş olarak Başkanımızın yaptığı hizmetleri görüyoruz. Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

MASKİ’den Arabacıbozköy’ün İçme Suyu Sıkıntısını Çözen Çalışma
MASKİ’den Arabacıbozköy’ün İçme Suyu Sıkıntısını Çözen Çalışma



Bu haber 621 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ