Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

04-01-2021 09:21 Kategori: Güncel

Konuşuyorum İzleyicilere Merhaba Dedi

Konuşuyorum İzleyicilere Merhaba Dedi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Engin Akyüz ile konuşuYORUM programı aylar süren aradan sonra, hemen her Akhisarlının merak ettiği Akhisarsporla ilgili birçok sorunun cevabının verildiği muhteşem bir başlangıçla izleyicilere merhaba dedi."

Haber Akhisar

Engin Akyüz ile konuşuYORUM programı aylar süren aradan sonra, hemen her Akhisarlının merak ettiği Akhisarsporla ilgili birçok sorunun cevabının verildiği muhteşem bir başlangıçla izleyicilere merhaba dedi.

Akhisarspor Başkanı Evren Özbey ve Türfad (Türkiye Futbol Adamları Derneği) Akhisar Şube Başkanı Nurullah Zağlı’nın konuk olduğu program gecenin ilgi odağı oldu. Sosyal medya ve Akhisar TV üzerinden yapılan canlı yayına yüzlerce Akhisarlı soru ve yorumları ile katıldı.

HEDEF SÜPER LİG, ŞAMPİYONLAR LİGİ

Yaklaşık iki saat süren programda Akhisarsporun dünü bugünü ve yarını konuşulurken, akılları kurcalayan birçok soru da cevap buldu. Akhisarspor Başkanı Evren Özbey en çok sorulan transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı sorusuna "elimizden geleni yapıyoruz. Hedefimiz transfer dönemi başlamadan bu problemi çözüp en kısa sürede takımın ilk altıya girecek performansı yakalamasını istiyoruz" diyerek yeşil siyahlı binlerce taraftarın yüreğine su serperek süperlig hayalinin üzerindeki perdeyi kaldırdı.

Özbey kendisine yöneltilen ‘niçin üye kabul edilmiyor’ sorusuna, mart ayında yapılacak genel kurulu işaret ederek, “yeni yönetimin karar vermesi gerekir. Eğer biz yönetimde olur isek hedefimiz üyelikleri aşmak. Geldiğimizden beri de aynı şeyi söylüyoruz.” diyerek yeni üyeliğe iki ay sonra imkan tanınacağını ifade etti.

YÖNETİME HERKES GİREBİLİR Mİ

Yönetimin nasıl oluşturulacağı hakkında sorulan soruya çelişkili cevap veren Özbey, bir taraftan yönetime, şimdiki yönetimde ve üye olmayanların girmek isterlerse kapılarının açık olduğunu söylerken diğer taraftan da kongreye kadar üye alımı olmayacağını, üye olmayanın da yönetime gelemeyeceğini belirtti.

BİZ BU İŞİ BİLİYORUZ

Kendisinin ve kardeşlerinin sporla, menajerlikle uzun süreden beri uğraştığını dolayısı ile spor kamuoyunda var olan çevrelerini Akhisarspor’un faydasına kullanarak kısa sürede Akhisarspor’un yaşadığı bu zor günleri bitirebileceklerini iddia etti.

DAHA EKONOMİK, AMA GÜÇLÜ BİR TAKIM KURACAĞIZ

Takımdan ayrılan futbolcularla daha önceden farklı bir takım bulursanız ayrılabilirsiniz şeklinde görüşmelerinin olduğunu belirten Özbey “Süper ligden kalan bu futbolcular bu lige göre pahalı. Maliyetlerine ve takıma olan faydalarına, ürettikleri skora bakmak lazım. Çok daha uygun fiyata genç yetenekli, bizim ihtiyacımız olan noktalara futbolcular almak istiyoruz, bunun için de sürekli irtibat ve görüşme halindeyiz” dedi.

ALTYAPIYA ÖNEM VERMELİYİZ

Akhisarspor’dan ayrılan Cem Kavçak’ın Akhisarspora çok hizmetleri olduğunu belirten TÜRFAD Başkanı Nurullah Zağlı “Cem Hocamıza sahip çıkılmalıydı. Ancak takıma zarar vereceğini kendisi ifade ettiyse tabii ki söylenecek fazla birşey yok. Ancak yerli öz çocuklarımızla takımımızı güçlendirip çok daha anlamlı başarılar elde edebiliriz. yanı başımızda Sındırgı’dan Cengiz Ünder’in ve yine Dursunbey’den İlkay  Gündoğan’ın başarılarını görüyoruz. Bunu çok iyi yapan Altınordu Kulübü yetiştirdiği futbolcularla çok iyi gelirler elde etti. Altyapıya ve altyapıdan yetişen gençlerimize imkan verilmeliyiz” dedi.

SÜPERLİGDE DE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE DE OYNARIZ

Engin Akyüz, Evren Özbey'in daha önce yaptığı bir röportajda "Akhisarspor’un şampiyonlar liginde oynaması hayal değil, bunu başarabiliriz" dediğini hatırlattı ve Özbey buna cevaben “Evet bu hayal değil ve sözümün arkasındayım. Şu kötü durumdan, borçlardan ve ligin alt sıralarından çıkıp süperlige ve şampiyonlar ligine yükselmeyi başkaları on yılda, yirmi yılda yapar, ancak biz bu işi biliyoruz ve beş yılda veya daha kısa sürede yaparız” diyerek cevap verdi.

AKHİSARIN HİKAYESİ OLSUN

Akhisarsporun yeni dönemde bir hikayesinin olacağını belirten Evren Özbey, Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun şehre çok uzak olmayan bir arazi üzerine yapacağı tesiste altyapı için futbolcu yetiştireceklerini, bununla ilgili olarak Akhisar Belediyesi ile çok güzel bir projeyi gerçekleştirerek Akhisarspor’un bir hikayesinin olacağını belirtti. Akhisarspor’un Hüseyin Eryüksel ile aslında iyi bir hikaye yazmaya başladığını, azımsanmayacak başarılar elde ettiğini belirterek belki hasta olan Akhisarspor’un en kısa sürede iyileşerek yeşilçam filmlerindeki gibi filmin sonunun mutlu son ile olacağını söyledi.

Programda Akhisarspor’a her kademede hizmet edenlere teşekkür edilerek, gelecek dönemde elbirliği ile Akhisarspor’a verilecek desteklerle birlikte Akhisarspor’un hakettiği yere gelmesinin sağlanması bunun için de herkesin elini taşın altına koyup Akhisarlının değeri olan Akhisarspor’a sahip çıkılması istendi.

Program; Akhisar Belediyesinin bünyesinde yayın yapan Akhisar TV’den

gundemakhisar.com facebook ve https://www.facebook.com/engin.akyuz.94 sayfalarından canlı yayınlandı.

Konuşuyorum İzleyicilere Merhaba Dedi
Konuşuyorum İzleyicilere Merhaba Dedi
Konuşuyorum İzleyicilere Merhaba Dedi
Konuşuyorum İzleyicilere Merhaba Dedi



Bu haber 6163 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ