Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

09-07-2021 13:17 Kategori: Güncel

Emniyet Müdürü'nden Güral'a Ziyaret

Emniyet Müdürü'nden Güral'a Ziyaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral’ı makamında ziyaret etti."

Haber Akhisar

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral’ı makamında ziyaret etti.

Son günlerde yaptığı girişimlerle kamuoyunun ilgisini üzerine toplayan Pazarcılar Odası Başkanı Güral’a İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran ziyaret gerçekleştirdi. Emniyet Müdürü Başaran ile Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirip ilçemize dönen Oda Başkanı arasında 9 Haziran Cuma günü sabah saatlerinde sohbet havasında geçen görüşmede gündem konularından, pazarcı esnafının sorunlarından, ilçemizde faaliyete geçirilmesi planlanan projelerden bahsedildi. Ziyaret sonrası Emniyet Müdürü Başaran misafirperverliklerinden dolayı Güral ve ekibine teşekkürlerini iletti. Güral ise konu üzerine “İlçe Emniyet Müdürümüz bugün bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Kendisiyle ilçemiz gündemi, gerçekleştirilmesini planladığımız faaliyetler üzerine hoş bir sohbet gerçekleştirdik. İlçe Emniyet Müdürümüz Sayım Başaran’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi bir kez daha iletmek isterim.” dedi.

Emniyet Müdürü’nden Güral’a Ziyaret
Emniyet Müdürü’nden Güral’a Ziyaret
Emniyet Müdürü’nden Güral’a Ziyaret



Bu haber 774 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ