Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

28-01-2019 17:16 Kategori: Güncel

Ulucami Mahallesi’ne Yeni Hat

Ulucami Mahallesi’ne Yeni Hat
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi 374 Sokak’ta yeni yerleşime açılan bölgede içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmasını tamamladı. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi 374 Sokak’ta yeni yerleşime açılan bölgede içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ortaya çıkan ihtiyaçlara kısa sürede cevap üretiyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi 374 Sokak’ta içme suyu ana şebeke hattı döşeme çalışmasını tamamladı. Yeni yerleşime açılan bölgede 550 metre hat döşeme işi gerçekleştiren ekipler, vatandaşların altyapı noktasında herhangi bir mağduriyet yaşamasının önüne geçti.

“Taleplerimiz değerlendirilip, hemen bize hizmet sunuluyor”

Ulucami Mahalle Muhtarı Fatma Bayır, “Mahallemizde yeni açılan yerleşim alanlarına yapılan hizmetlerden mahalleli olarak çok memnunuz. MASKİ tarafından içme suyu hattı tamamlanan yeni sokağımızda ikamet eden vatandaşımız kesintisiz suyuna kavuştu. Taleplerimiz mutlaka değerlendirilip hemen bize hizmet sunuluyor. Sağ olsun MASKİ ekipleri güzel ve faydalı çalışmalara imza atıyorlar.  Mahallemize daha çok hizmet getireceğine inandığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ulucami Mahallesi’ne Yeni Hat
Ulucami Mahallesi’ne Yeni Hat
Ulucami Mahallesi’ne Yeni Hat
Ulucami Mahallesi’ne Yeni Hat
Ulucami Mahallesi’ne Yeni Hat



Bu haber 1061 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ