Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Güncel

Cumhuriyet Kokteyli Gölet Tesislerinde Yapıldı

Cumhuriyet Kokteyli Gölet Tesislerinde Yapıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Akhisar Kaymakamlığı tarafında Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parklı içindeki Gölet tesislerinde  Cumhuriyet Bayramı kokteyli  yoğun davetlilerin katılımı ile gece 20.00'da başladı. Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek kokteyle gelen davetlileri kapıda karşıladı. Kokteyl'de Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Tarih Öğretmeni Çağrı İspir'in hazırladığı, Türkçe Öğretmeni Fahire Türkoğlu'nun seslendirdiği, Bilgisayar Formatörü Sami Baydar'ın hazırladığı 9 dakikalık “Atatürk ve Cumhuriyet” Sinevizyon gösterimini çok beğenildi. Cumhuriyet kokteyli yer  alan Namık Oğul Lisesi Müzik öğretmeni   Gitarda Mesut Yapıcıoğlu, Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Gitarda Murat Hasdoğan ve Adnan Menderes Lisesi Müzik Öğretmeni Lale Dündar Ayyıldız'ın çaldıkları kokteyl müziği geceye renk kattı. Geceyi organize eden ve ikramları Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Meslek ve Anadolu Kız Meslek Lisesi  yiyecek içecek bölümü öğrencileri hazırlarken gecenin servisini de Gülbeyaz Yemek Fabrikası personeli tarafından yapıldı. Gecenin ikramlarını hazırlayan Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi Müdürü Behiye Akleylek, öğrencilerin hazırladıkları, üzerinde “Cumhuriyetimizin 86. Yıl Anısına” yazısı ve Atatürk resmi bulunan tabloları Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı ve Adalet Komisyona Başkanı'na verdi.

            Cumhuriyet Kokteylinde söz alan  Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek; Cumhuriyet'imizin 86'nci yıl kutlama kokteyline hepiniz hoş geldiniz. Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Öğretmenlerinin hazırladığı 10 dakikalık Sinevizyon   izleyeceksiniz bu günlere kolay gelmedik. 7'den 70'e yaşlısıyla, genci, kadını erkeği herkesi top yekun seferberliğiyle düşmanın ülkemizden atılması ve topraklarımızın tekrar kazanılması ve onun üzerinde sade bir devlet Türkiye Cumhuriyetinin çıkması kolay olmadı. Büyük mücadeleler sonucu bu günlere geldik. Tüm ülkemizde oldu gibi Akhisar'ımızda Cumhuriyet bayramı nedeniyle değişik sosyal, kültürel sportif aktiviteler yapılıyor.  . Gecede havai fişek gösterileri, fener alayı ve  Cumhuriyet Resepsiyonunda kokteyl düzenledik. Salonu dolduran sizler hep birlikte Cumhuriyete sahip çıkmanın gururunu yaşıyoruz.Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına tüm şehit ve gazilere minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

            Geceye Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava Silah Sistem Albay Tanju İncesi ve eşi Özlem İncesu, Belediye Başkanı Salih Hızlı ve eşi Nergis Hızlı, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın ve eşi Yeter Aydın, Adalet Komisyon Başkanı Muhammet Güney, Askeri erkan, Emniyet Müdürü Ahmet Atçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Siyasi Parti İlçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Oda başkanları, Esnaf odaları Başkanları, daire müdürleri,   öğretmenler  yer aldılar.
































Bu haber 2345 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ