Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Güncel

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Cumhuriyetimizin 86. Yılını bu gün Akhisar Şehir Stadında Coşkuyla kutladık. Törende Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Garnizon Komutanı Hava Silah Sistem Albay Tanju İncesu, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın katılımlarını gerçekleştirdi.  

Akhisar İlçesi Kaymakamı Mustafa Çek, beraberinde Garnizon Komutanı Hava Silah Sistem Albay Tanju İncesu ve Akhisar İlçesi Belediye Başkanı Salih Hızlı törene katılanların ve halkın Cumhuriyet Bayramını kutladılar. Sunumunu Fethi Görgülü ve Mutlu Ceviz yaptığı tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

İlk olarak günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek yaptı. Ardından Fatih İlköğretim Okulu öğrencisi Yiğit Sertkaya “Ben Cumhuriyetim” adlı şiirini ve Adnan Menderes öğrencisi Buket Okkalıoğlu “Akdeniz” adlı şiiri okudu.
Okullar arası Cumhuriyet Bayramı spor müsabakaları ödülleri verilmesi, halk oyunları ve tören geçişi ile program tamamlandı. Tören geçisi sırasında askerleri ayakta alkışlayan halk “Türkiye Türk’tür Türk kalacak” sloganları attı. İlgi beklenenden az olduğu görülen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkulu bir şekilde sona erdi.

























































































Bu haber 2349 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ