Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

12-07-2021 08:30 Kategori: Güncel

Büyükşehir Zabıta İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Büyükşehir Zabıta İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine ziyarette bulunarak, ilçedeki güvenlik personeliyle bir araya geldi."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine ziyarette bulunarak, ilçedeki güvenlik personeliyle bir araya geldi. 17 ilçede Manisalıların huzur ve güveni için çaba gösterdiklerini belirten Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, sık sık ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek, personelin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak ve herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemeyi amaçladıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, Güvenlik Şube Müdürü Selçuk Bozkurt ile birlikte güvenlik personelini ve güvenlik noktalarını ziyaret etti. Zabıta Dairesi Başkanlığının ilçe temasları Akhisar ile başladı. Burada Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin ile bir araya gelen Büyükşehir heyeti, Büyükşehir birimlerindeki güvenlik personelini denetledi. Akhisar temaslarının ardından Gördes ilçesine geçildi. Babası Mustafa Okkalı’yı son yolculuğuna uğurlayan MASKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Hayri Okkalı’yı acı gününde yalnız bırakmayan Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman ve Güvenlik Şube Müdürü Selçuk Bozkurt, cenaze namazının ardından Okkalı’ya taziye dileklerini iletti.



Bu haber 636 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ