Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

20-04-2018 09:42 Kategori: Güncel

Başkan Hızlı, 23 Nisan’da tüm çocukları çocuk şenliğine davet ediyor

Başkan Hızlı, 23 Nisan’da tüm çocukları çocuk şenliğine davet ediyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği çocuk şenliğinin bu yıl 11’incisini düzenleyecek."

Haber Akhisar

Akhisar Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği çocuk şenliğinin bu yıl 11’incisini düzenleyecek. Tüm çocukları bu etkinliğe davet eden Belediye Başkanı Salih Hızlı halkın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yakışır bir gün hazırladıklarını ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, 23 Nisan Pazartesi günü saat 13.00’de başlayacak, Akhisar Belediyesi hizmet binası önündeki etkinliğe tüm çocukları davet etti.

Türk milletinin geçmişten bu güne egemenliğini yitirmemiş ve onu kaybetmemek, sahip çıkabilmek için çok zorlu mücadeleler verdiğine işaret eden Belediye Başkanı Salih Hızlı, “geçmişten gelen bu güçlü devleti daha güçlü hale getirerek çocuklarımıza bırakmak bizlerin en büyük gayesidir. Çocuklar yeryüzündeki en değerli varlıklardır. Toplumların gelecekleridir. Atamızın çocuklara armağanı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu 23 Nisan 1920'de milletimizin önünde yepyeni bir ufuk açılmış, "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" ilkesine dayalı Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin milli iradenin hâkimiyetiyle kuruluşu, milli birlik ve kardeşlik ruhu içinde birbirimize kenetlendiğimizde neleri başarabileceğimizi göstermekte; birlik, beraberlik ve dirliğimizin her zaman korunması ve sonsuza dek yaşatılması ortak sorumluluğunu yüklemektedir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve istikbalimizi emanet edeceğimiz genç kuşakların bu bilinçle yetişmesi için 23 Nisanlar, önemli birer vesile olarak değerlendirilmelidir” dedi.

Belediye Başkanı Salih Hızlı verdiği mesajda ise; “Tüm milletimiz ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, bu vesileyle bu günleri bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen herkesi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.



Bu haber 1380 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ