Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-10-2020 07:56 Kategori: Güncel

ATSO’dan AK Parti Ziyareti

ATSO’dan AK Parti Ziyareti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete ATSO’dan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı Feride Sakarya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz,"

Haber Akhisar

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete ATSO’dan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı Feride Sakarya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Tınazlı, Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaoğlan, Meclis Başkan Yardımcısı Niyazi Edremit, Meclis Kâtip Üyesi Cengiz Özdemir, Meclis Üyesi Mutsel Karausta, Meclis Üyesi Orhan Çolak ve Disiplin Kurulu Başkanı Ali Osman Alkuş katılırken AK Parti İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Fatih Füzün, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer hazır bulundular.

Başkan Füzün ATSO’yu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti olarak yaptıkları ve yapacakları projelerden bahsetti. Şehir stadyumu ve eski demiryolu için düşündükleri projeleri anlatan Fatih Füzün; üniversite ile alakalı atılan adımların da neticeye varması gerektiğini,  bu konu da tüm Akhisar’ın beraber hareket etmesiyle başarıya ulaşılabileceğini söyledi. ATSO’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

ATSO Başkanı Erdayıoğlu’da Akhisar için atılacak her türlü adımda mutlaka kendilerinin de destekçi ve takipçi olacaklarını belirtip, AK Parti İlçe teşkilatının dile getirdiği projelerini de bir an önce hayata geçirebilmeleri diledi. Yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda başarılar dileyip misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.  

ATSO’dan AK Parti Ziyareti
ATSO’dan AK Parti Ziyareti
ATSO’dan AK Parti Ziyareti



Bu haber 3851 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ