Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

09-09-2022 17:20 Kategori: Güncel

ATSO “Akhisar Bilim Şenliği” Projesine Destek Veriyor

ATSO “Akhisar Bilim Şenliği” Projesine Destek Veriyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"TÜBİTAK tarafından Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Türkiye genelinde desteklenmesine karar verilen 49 projeden biri olma başarısını gösteren "Akhisar Bilim Şenliği" ile ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kamile Gökalp ve"

Haber Akhisar

TÜBİTAK tarafından Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Türkiye genelinde desteklenmesine karar verilen 49 projeden biri olma başarısını gösteren "Akhisar Bilim Şenliği" ile ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kamile Gökalp ve proje ekibi, proje destekçilerinden Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ali ERDAYIOĞLU'nu ziyaret ettiler. Ziyarette 22-24 Eylül 2022 tarihlerinde Akhisar Gölet Etkinlik Alanında düzenlenecek olan ve Akhisar ilçe merkezindeki bütün okulların katılım gösterdiği bununla beraber 7'den 70'e herkesin katılabileceği 50'den fazla etkinlik, uluslarası robotik yarışma, teleskoplu gece gözlem etkinlikleri ve söyleşilerle ilgili bilgiler paylaşıldı. Proje ekibi, gerçekeleştirelcek bilim şenliğine 50.000'nin üzerinde ziyaretçinin katılım göstermesini beklediklerini ifade ettiler.


Gerçekeleştirlen ziyaretle ilgili olarak, Mehmet Ali Erdayıoğlu, Akhisar'a katkı yapacak bu tarz projelere destek vermekten memnun olduklarını dile getirdi. Bilim şenliği ile ilgili bütün gelişmeleri www.akhisarbilimsenligi.com ve Akhisar İlçe Milli Eğitimin sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

 



Bu haber 717 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ