Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Güncel

Atatürkçü Düşünce Derneği Cumhuriyetin 86. Yılını Kutladı

Atatürkçü Düşünce Derneği Cumhuriyetin 86. Yılını Kutladı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Akhisar Atatürkçü Düşünce Derneği Cumhuriyetin 86. Yılını yemek düzenleyerek hep birlikte kutladı. Tütün Otel Restaurantında düzenlenen gece de Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Süleyman Şen ve Yönetim Kurulu, Chp İlçe Yönetimi, Mhp İlçe Yönetimi, Genç İş Adamları Derneği ve birçok konuk katıldı.

                Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Süleyman Şen konuşmasında “ Cumhuriyetimizin 86. Yılı, 86 yıldır Cumhuriyetimizi hazmedemeyenler yine hazımsızlıklarını devam ettiriyorlar.
-Biz bu ülkeyi öyle gizli kapılar arkasında pazarlık sonucu kazanmadığımız için açık ve net söylüyoruz. Emellerinize ulaşamayacaksınız, bu Cumhuriyet, bu bayrak sonsuza dek devam edecek. Bir açılım türküsü söylemeye başladılar, birde gördük ki devlete kafa tutan, silahlı kuvvetlerine silah sıkan, Türk yargısını hiçe sayan teröristleri dağdan indirmekmiş. Silah bırakacaklarmış böyle mi bırakacaklar. Bırakır gelir adalete teslim olur varsa cezalarını çekerler. Yoksa şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın, şehit analarını gazilerimizi ve Türk halkının yüreğini yaralamayın. Bu halkın sabrını zorlamayın. Bu halk bir kez daha kurtuluş savaşı destanı yazar.
 Cumhuriyetimizin 86. Yılını kutlar hepinize saygılar sunarım” dedi.

Gecede Nihat Boztaş’a Atatürkçü Düşünce Derneğine katkılarından dolayı Süleyman Şen kendisine plaket takdim ederken. Ahmet Şafak Atatürk düşünceleriyle ilgili şiirini okudu.
Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) Başkanı Yılmaz Çatalcalı’ya da yine katkılarından dolayı Atatürk posteri ve hediyeler veren Süleyman Şen teşekkürlerini sundu.

Gece sonuna doğru Halil Çetin’in bağlamasıyla söylediği türkülerle davetliler güzel vakit geçirdiler.

















Bu haber 2318 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ