Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Güncel

AKP Kadın Kolları Ziyaretlere Devam Ediyor

AKP Kadın Kolları Ziyaretlere Devam Ediyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Akhisar Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kadın Kolları başkanı Şemsi Okur, teşkilat başkanı Alime Kaya, Seçim İşleri Başkanı Zekiye M. Özkan, medya tanıtım Mümine Avşar, Sekreter Sevda İrem, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahtinur Cano, Hacer Tamacar, Yönetimiyle Akhisar Genç İş adamları derneğini ziyaret etti. Ziyaretlerinde konuşma yapan Kadın Kolları başkanı Şemsi Okur “bizleri kabul edip davet ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Ve yönetimdeki bayanlarla birlikte derneğinize gelip partimizin ve belediyemizin etkinliklerini değerlendirmek ve sizlerle paylaşmak için ziyaret etmek istedik. Akhisar Kalkınmasında bizlerinde yapacakları var mı fikir alışverişi yapmak sizlerinde bizlerden beklentilerinizin ne olduğunu öğrenmek istiyoruz. Biz tek başımıza bir şey yapamayız A veya B patisi demeden Akhisar için en güzel Akhisar’ımızı tanıtan projeler gerçekleştiren Salih Bey olmuştur. Küçük bir yardımımız olsa bile bundan çok memnun olacağız bundan sonra çalışmalarımız Millet Vekili bizleri temsil etmesi en az bir millet vekilimizi Akhisar’dan çıkarmayı amaçlıyoruz. Ayrıca diğer parti Kadın Kolları da çalışmalarını yapsınlar her şey Akhisar için olmalı diyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

                Akgiad yönetim kurulu başkanı Yılmaz Çatalcalı, Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Erer, Sevgen Şenay, Bahattin Alkın ve Genel Sekereter Pelin Demircan katıldı.

Sonrasında Akgiad Derneği başkanı Yılmaz Çatalcalı “ bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Ankara’da bir Millet vekilimiz bile yok bizler 4 birlik ve beraberlik yemekleri düzenledik ve ne yazık ki yemek sırasında herkes aynı dilden konuşuyor aynı fikir oluyorlar. Ancak yemek sonrası olayı kişileştirip partileştiriyorlar böyle olursa hiçbir yere varamayız. Ayrıca sporda da büyük kaynaklar oluşturulmalı gençlerimizi ve kadınlarımızı da unutmayalım Akhisar için yapılan her alanda yer alırız ve ilk kez derneğimize bir kadın kolları yönetimi ziyarette bulundu. Buraya gelip sorunları ve sorularını yöneltip destek alacaklarını açıkladı. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz diyerek kadın kolları başkanı ve yönetimine çiçek takdim etti. Ardından toplu olarak basına fotoğraf çekildiler.



Bu haber 2610 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ