Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

13-02-2020 14:45 Kategori: Güncel

Akhisarlı Muhtarlardan MASKİ’ye Teşekkür Ziyareti

Akhisarlı Muhtarlardan MASKİ’ye Teşekkür Ziyareti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, yapılan hizmetler için teşekkür etmek amacıyla Akhisar’dan ziyarete gelen Erdelli Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin ve Arabacıbozköy Mahalle Muhtarı Özcan Demirer ile azası Mustafa Biçer'i makamında ağırladı."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, yapılan hizmetler için teşekkür etmek amacıyla Akhisar’dan ziyarete gelen Erdelli Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin ve Arabacıbozköy Mahalle Muhtarı Özcan Demirer ile azası Mustafa Biçer'i makamında ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Akhisarlı muhtarları makamında konuk etti. Ziyarette Erdelli Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin ve Arabacıbozköy Mahalle Muhtarı Özcan Demirer ile azası Mustafa Biçer yer aldı. MASKİ tarafından mahallelerine yapılan önemli hizmetler nedeniyle teşekkürlerini ileten muhtarlar, ihtiyaç halinde sıkıntılarıyla yakından ilgilenilmesinden ötürü memnuniyet duyduklarını ifade etti. Vatandaşlardan alınan olumlu geri dönüşlerin kendileri için büyük motivasyon kaynağı olduğunu belirten Genel Müdür Başaran, Manisalıları her zaman daha da iyi hizmetlerle buluşturmak adına yoğun tempoya ara vermeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Yeni hizmetler de yolda

MASKİ Genel Müdürlüğünce mahallelere kazandırılacak olan yeni hizmetler için de gün sayılıyor. Erdelli Mahallesi’nde hayat geçirilen dere ıslah çalışmasının yanı sıra, mahalleye ait yeni kanalizasyon ve içme suyu projeleri hazırlandı. Arabacıbozköy Mahallesi’nin altyapı yenileme işi için de etüt çalışmaları tamamlanarak, proje hazırlıklarına başlandı.

Akhisarlı Muhtarlardan MASKİ’ye Teşekkür Ziyareti
Akhisarlı Muhtarlardan MASKİ’ye Teşekkür Ziyareti



Bu haber 2401 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ