Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

27-01-2022 15:50 Kategori: Güncel

Akhısar'da Çocukların Yüzü Gülüyor

Akhısar'da Çocukların Yüzü Gülüyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi iş birliğinde 'Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun' sloganıyla il genelinde '1 bot, 1 mont' kampanyası başlatılmıştı."

Haber Akhisar

Manisa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi iş birliğinde 'Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun' sloganıyla il genelinde '1 bot, 1 mont' kampanyası başlatılmıştı. Akhisar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar Şubesi il genelinde başlatılan kampanyaya Akhisar’da ikamet eden 100 ihtiyaç sahibi çocuğa bot alarak destekte bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan ilçe müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU “Diyanet Vakfımız Türkiye’nin her bölgesinde ve dünyanın çeşitli coğrafyalarında ihtiyaç sahiplerine el uzatıyor. Bizler de duyarlı Akhisarlı vatandaşlarımızın katkılarıyla İlçe Müftülüğümüz ve Diyanet Vakfı Akhisar Şubemiz kanalıyla Akhisar’da ikamet eden 100 ihtiyaç sahibi yavrumuza bot alarak bu soğuk kış günlerinde bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Ayrıca gerek müftülüğe gerekse camilerimize gelen atkı bere ve bot gibi ayni bağışları da İl müftülüğümüze önümüzde ki hafta ulaştıracağız inşallah. Kampanyaya yardım etmek isteyenler hayırsever vatandaşlarımız 4 Şubat 2022 tarihine kadar bizlere nakdi ve ayni yardımlarını ulaştırabilirler. Rabbim yardımda bulunan bütün vatandaşlarımızın fitrelerini, sadakalarını ve zekâtlarını makbul eylesin.”

Akhısar’da Çocukların Yüzü Gülüyor
Akhısar’da Çocukların Yüzü Gülüyor
Akhısar’da Çocukların Yüzü Gülüyor



Bu haber 656 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ