Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

25-06-2019 10:40 Kategori: Güncel | Bölge: MANİSA

Akhisar Pazarcılar Odasından Eğitim Semineri

Akhisar Pazarcılar Odasından Eğitim Semineri
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından Akhisar’da “Pazarcı Esnafı Eğitimi” düzenlendi."

Akhisar Pazarcılar Odası’nın ev sahipliğinde, Park İçi Sinema Salonunda düzenlenen eğitime Esnaf Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, Türkiye Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karaca, Türkiye genelinde bulunan İstanbul, Kırıkkale, Kocaeli, Malatya, Çorum, Salihli, Ayvalık, Kemalpaşa, Gönen pazarcılar odası başkanları, Akhisar esnaf odaları başkanları, Ziraat Odası başkanı Ahmet Akbuğa, MHP ilçe başkanı Ahmet Namal, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli, Manisa Ticaret İl Müdürü Kenan Kınay, Bakanlık Ticaret Uzmanı Faruk Çankaya, daire başkanları ve pazarcı esnafı katıldı.

Akhisar Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral; “Bu toplantımızın amacı pazarcı esnaflarımıza Eğitim vermek müşteri iletişimindeki yaşanan olumsuzlukları bir nebze de olsa gidermek. Tüketicilerimize daha iyi bir iletişim kurma adına Böyle bir eğitimi Akhisarlı pazarcı esnafımıza vermek istedik. Geçtiğimiz dönemde Akhisar manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası olarak Çalışmalarımız pazarcı esnafımız ve pazara gelen vatandaşlarımız için olmuştu. Daha çok pazar yerlerimizin fiziki yapısına şartlanmıştı. Pazar yerlerimizin yüzde 90 fiziki şartlarını yerine getirdik. Müşterilerimizin daha sağlıklı ve daha hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmesi adına Geçtiğimiz 4 yılda çalışmalarımızı yaptık. Akhisar belediyemizin katkılarıyla. Ufak tefek eksikliklerimiz kaldı bu dönemde de Akhisar belediyemizin katkılarıyla Kalan eksikliklerimizi tamamlayacağız. Ama bu Yeni dönemde pazarcı esnafımıza eğitim vermek, Pazarcı esnafımızla tüketiciler arasındaki iletişimi daha iyi kurabilmek, Müşteri ile daha iyi diyalog sağlanması adına bu eğitimleri vereceğiz" dedi.



Bu haber 357 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ