Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

27-07-2020 11:02 Kategori: Güncel

Akhisar Müftülüğü-Diyanet Vakfı Kurban Bağışlarına Yoğun İlgi

Akhisar Müftülüğü-Diyanet Vakfı Kurban Bağışlarına Yoğun İlgi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığının organize ettiği vekâleten kurban organizasyonu Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar şubesi tarafından bağış alımlarına devam ediyor."

Haber Akhisar

Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığının organize ettiği vekâleten kurban organizasyonu Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar şubesi tarafından bağış alımlarına devam ediyor. Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar arefe günü mesai bitimine kadar Akhisar ilçe müftülüğü hizmet binası, üç noktada bulunan tanıtım stantları ve cami görevlilerine başvurarak kurban ibadetleri için Türkiye Diyanet Vakfını vekil tayin edebilecekler.

2019 yılında 149 ülkede ve 425 bin hisse olarak kesilen kurbanlar bu sene covid-19 tedbirleri kapsamında 75 ülkede kesileceğini kaydeden ilçe müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU” Kurban sadece bir hayvanı boğazlamak olan bir ibadet değildir. Kurban, Rabbimize yakın olmaya, sevgisini ve rızasını kazanmaya, verilen nimetlere şükretmeye vesile bir ibadettir. Kurban, İslam’ın şiarı, Allah yolunda her türlü fedakârlığın ve bağlılığın sembolüdür. Malumunuz hac ibadeti yapılamayacak ve bu vesileyle her sene İslam bankası hac ibadeti sırasında yoksullar için kesilen ve dağıtılan kurbanlar da maalesef olmayacak, işte tamda bu noktada biz necip milletimizi Diyanet İşleri Başkanlığımızın “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla başlatmış olduğu vekâleten kurban organizasyonuna destek olmaya davet ediyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında ki kardeşlerimizle bir kez daha ortak payda da buluşmaya çağırıyoruz. Rabbim yapmış olduğunuz ibadetleri kabul etsin. Kurbanlarınız sizleri Allaha yakınlaştırsın.” İfadelerini kullandı.

Yurt İçi Kurban Bedeli 975,00 TL

Yurt Dışı Kurban Bedeli 825,00 TL



Bu haber 3845 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ