Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

08-12-2021 12:49 Kategori: Güncel

Akhisar İlçe Jandarma’dan ATSO’ya Ziyaret

Akhisar İlçe Jandarma’dan ATSO’ya Ziyaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Galip Kocaman ATSO’yu ziyaret etti. Binbaşı Kocaman’ı ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Tınazlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Şirin ve Mehmet Kantarlı karşıladılar. "

Haber Akhisar

Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Galip Kocaman ATSO’yu ziyaret etti. Binbaşı Kocaman’ı ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Tınazlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Şirin ve Mehmet Kantarlı karşıladılar.

Erdayıoğlu;  Biz ATSO olarak her zaman jandarmamızın, polisimizin yanındayız. Güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamımızı sürdürmemiz için çabalayan tüm kolluk kuvvetlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu konuda Akhisar İlçe Jandarmamız değerli komutanımızın emir ve komutasında çok önemli çalışmalar yaparak başarılı işlere imza atmaktadır. Komutanımızı yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı ATSO olarak tebrik ediyor ve işlerinde kolaylıklar diliyoruz. Kıymetli komutanımızın nazik ziyareti bizleri çok memnun etti, kendisine çok teşekkür ediyorum, dedi.

Binbaşı Kocaman’da her zaman halkın huzuru ve güvenliği için çalıştıklarını, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşlarımızın da kendilerine bu konuda çok destek olduğunu belirterek, Başkan Erdayıoğlu ve Yönetim Kurulu’na desteklerinden ve böylesine sıcak bir karşılamadan dolayı çok teşekkür etti.

Akhisar İlçe Jandarma’dan ATSO’ya Ziyaret
Akhisar İlçe Jandarma’dan ATSO’ya Ziyaret



Bu haber 642 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ