Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

02-10-2017 17:27 Kategori: Güncel

Akhisar Cezaevi yolu asfaltlandı

Akhisar Cezaevi yolu asfaltlandı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Süleymanlı’daki Kapalı Cezaevi’nin 1 buçuk kilometrelik yoluna asfalt attı. Asfaltlanan yol kullanıma açıldı."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Süleymanlı’daki Kapalı Cezaevi’nin 1 buçuk kilometrelik yoluna asfalt attı. Asfaltlanan yol kullanıma açıldı.

Akhisar ilçesi Süleymanlı Mahallesi’nde Adalet Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Kapalı Cezaevi’nin yolu Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı. Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, 1 buçuk kilometrelik yolu asfaltla buluşturdu ve kullanıma açtı. Çalışmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri de inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde asfalt çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, “Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda işbirliği içerisinde olduğumuz kurumlara da destek oluyoruz. Bu kapsamda Kapalı Cezaevi Yolunu da ekiplerimiz asfaltladı. Kısa süre içerisinde çalışmamızı tamamlayıp, yolu kullanıma açtık” diye konuştu.

Akhisar Cezaevi yolu asfaltlandı
Akhisar Cezaevi yolu asfaltlandı
Akhisar Cezaevi yolu asfaltlandı



Bu haber 1727 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ