Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

02-08-2020 21:06 Kategori: Güncel

Akçaalan’da Asfalt Mesaisi Başladı

Akçaalan’da Asfalt Mesaisi Başladı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesiAkçaalan, Boyalılar ve Karayağcı Mahalleri grup yolunda sathi kaplama çalışmasına başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan çalışmanın ardından, bölge sakinleri daha güvenli ve rahat ulaşım sağlayacak."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesiAkçaalan, Boyalılar ve Karayağcı Mahalleri grup yolunda sathi kaplama çalışmasına başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan çalışmanın ardından, bölge sakinleri daha güvenli ve rahat ulaşım sağlayacak.

İl genelinde özveriyle yol yapım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Akçaalan, Boyalılar ve Karayağcı Mahalleri grup yolunda sathi kaplama çalışmasına başladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay,“Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla il genelinde yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu anlamda Akhisar ilçemizde de Akçaalan, Boyalılar ve Karayağcı Mahalleri grup yolunda sathi kaplama çalışmasına başladık.Çalışmalar, 11 kilometrelik güzergahtagerçekleşecek olup, şuana kadar 2 kilometrelik bölümde yol yapım çalışması tamamlandı. Kısa süre içerisinde tamamlamayı planlığımız yol çalışmasının bölge sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum. Güle güle kullanın”dedi.

Akçaalan’da Asfalt Mesaisi Başladı
Akçaalan’da Asfalt Mesaisi Başladı
Akçaalan’da Asfalt Mesaisi Başladı
Akçaalan’da Asfalt Mesaisi Başladı



Bu haber 6024 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ