Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Eğiitim

SBS Türkiye Birincisi Akhisar Uğur Dershanesi'nden

SBS Türkiye Birincisi Akhisar Uğur Dershanesi'nden
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Akhisar ilçesinde Ticaret Borsası Altıeylül İlköğretim Okulu 8-A öğrencisi olan SBS Türkiye Birincisi Damla Görgülü’ye dershanesi olan Akhisar Uğur Dershaneleri tarafından plaket verildi.

Akhisar Uğur Dershaneleri kurucusu Hakan Alabalık, kurum müdürü Abdülkadir Karadeniz, dershane öğretmenleri ve Görgülü’nün ailesi İsmail Görgülü, Raziye Görgülü katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde SBS Türkiye Birincisi Damla Görgülü’ye plaket verildi.

Akhisar Uğur Dershaneleri kurucusu Hakan Alabalık, Türkiye birinciliği ile Akhisar’da büyük sevince yol açan Damla Görgülü bu yıl 500 tam puan alarak yılın Türkiye birincileri arasına girdiğini söyledi.

SBS Türkiye birincisi Damla Görgülü’nün annesi ve babası, kızının birinci olduğuna çok mutlu olduklarını belirterek, "Bir anne başka ne isteyebilir ki? Damla ile ne kadar gurur duysak azdır. Damla’nın başarılı olmasında en önemli etken planlı, programlı ve günü gününe ders çalışması. O ne zaman ders çalışacağını, ne zaman dinleneceğini, bilgisayara, oyuna ne vakit zaman ayıracağını çok iyi bilir. Bugünün işini yarına bırakmaz. Günlük ders çalışma planını düzenli takip eder. Kızımıza ilgilerinden ve emeklerinden dolayı okul ve Uğur dershanesi öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akhisar Uğur Dershaneleri kurucusu Hakan Alabalık Damla Görgülü’ye başarısından dolayı plaket takdim etti.

HABER: MUSTAFA ÖZDEMİR

#album=00327#

HABERAKHİSAR Tarafsız Habercilik


Bu haber 4669 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Eğiitim HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ