Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Eğiitim

Kız Meslek Lisesinde 223 Öğrenci Mezun Oldu

Kız Meslek Lisesinde 223 Öğrenci Mezun Oldu
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Akhisar Gülin Öngör Anadolu Kız Meslek ve Meslek Lisesi nde mezun olan 223 öğrenci düzenlenen törende kep giyip, mezuniyet belgelerini aldılar.
Okul bahçesinde düzenlenen törene Okul Müdiresi Behiye Akleylek, Okul Müdür Yardımcıları Ramazan Dündar, Senai Yavuz, öğretmenler, mezun olan öğrencilerin velileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Mezun olan öğrenciler Türk Bayrağı ve Okul Flaması eşliğinde okul bahçesindeki tören alanında yerini aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Okul Müdiresi Behiye Akleylek kısa bir açılış konuşması yaptı.
Akleylek, konuşmasında bir okulu diğerlerinden farklı kılanın mezunları olduğunu, mezunlarının hayattaki başarıları, kaliteleri ve duruşları olduğunu belirterek, “2009-2010 Eğitim Öğretim yılı sene sonu kapanış programına hoş geldiniz. Biz öğretmenler, gelişmenize etki eden faktörlerin bilincinde olarak, birlikte çalıştığımız süre içinde, sizlere; en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştık. Sizinle yorulup, yine sizin tatlı bakışlarınızla dinlendik. Her insanın bir değer olduğu inancı içinde yeteneklerinizi ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettik. Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır. Esas olan bireyin kabiliyetine göre yön verip, üretkenliğini sağlamaktır. Bu inançla eğer, hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bize… Bir yaşam merdivenine tırmanmaya başladığınız andan itibaren sizin için yeni bir hayat başlamaktadır. Geleceğinize bir ışık tutar umuduyla son bir ders olarak, bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Tüm yaşam sürecinin içinde sürekli okuyun, kendinizi çağın gerisinde bırakmayın. İlmin en doğru yol olduğu bilinci içinde olun. Kendiniz ve başkalarıyla yarışın. Kendi mutluluğunuzla yetinmeyip, toplum mutluluğu içinde çalışın. Birbirinizi sevin ve paylaşmayı bilin. Araştırmacı ve yaratıcı olun. Fikirlerinizi demokratik zeminlerde tartışın. Konuşmamı ulu önder Atatürk’ün birkaç sözüyle bitirmek istiyorum. –Büyük işler, önemli girişimler, ancak ortak çalışma ile sağlanır. – Zafer, “zafer bizimdir” diyebilenin; başarı, “başarıya ulaşacağım” diye başlayanın ve “başardım” diyebilenindir. Hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum.   ” dedi ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.
223 öğrencinin mezun olduğu törende Anadolu Kız Meslek okul birincisi Tuğba Aladağ olurken Kız Meslek Okul birincisi ise Nişane Çelikova oldu. Törende öğrencilere onur belgeleri, kurs belgeleri, geçici mezuniyet belgeleri verildi.
Akhisar (Mustafa ÖZDEMİR)
#album=00298#

 


Bu haber 3891 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Eğiitim HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ