Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

13-04-2023 14:48 Kategori: Eğiitim

100. Yıl Ortaokulu'ndan Büyük Başarı

100. Yıl Ortaokulu'ndan Büyük Başarı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Sportif yarışmalarda başarıdan başarıya koşan okullarımızdan 100. Yıl Ortaokulumuz, Manisa Yıldız Kız - Erkek Puanlı Atletizm yarışmalarında büyük bir başarıya daha imza attı. "

Haber Akhisar

Sportif yarışmalarda başarıdan başarıya koşan okullarımızdan 100. Yıl Ortaokulumuz,  Manisa Yıldız Kız - Erkek Puanlı Atletizm yarışmalarında büyük bir başarıya daha imza attı.

Yapılan yarışmalarda 4 il birinciliği madalyası, 16 il ikinciliği madalyası, 5 il üçüncülüğü madalyası alarak toplamda 25 madalya kazanmıştır. Aynı zamanda yıldız erkeklerde okulumuz takım halinde il üçüncülüğü, Yıldız kızlarda ise okulumuz takım halinde il ikinciliği kupasını kazanmıştır. 60 metre kısa mesafe yıldız erkek Manisa birincisi Harun KAPLAN olurken, Türkiye final baraj derecesini geçerek Çanakkale'de yapılacak olan Türkiye grup şampiyonasına katılma hakkı elde etmiştir. 60 metre kısa mesafe yıldız kızlarda Manisa 1.si Rabia KARABOĞA ve 1000 metre yürüyüş yarışmasında Manisa 1.si Edanur SAVAŞ olmuştur. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem; ‘‘Şampiyonlukları ve başarıları ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi, okul idarecilerimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Onur Bostan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz’’ dedi.

100. Yıl Ortaokulundan Büyük Başarı
100. Yıl Ortaokulundan Büyük Başarı
100. Yıl Ortaokulundan Büyük Başarı
100. Yıl Ortaokulundan Büyük Başarı



Bu haber 410 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Eğiitim HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ